Čarolija prirodnog dezinficijensa za ruke i prostor- IZRADITE SAMI!

Dragi naši, maleni i veliki, Čarobnjaci i Čarobnice!
Postizanje potpunog balansa i harmonije čovjeka s prirodom naš je cilj, zato želimo Vas i Vašu obitelj u ovim teškim danima izolacije osigurati kvalitetnim i efikasnim Čarolijama.

Za početak, dijelimo s Vama Čaroliju za djelotvornu dezinfekciju ruku, a čija priprema zahtjeva malo dobre volje i samo dva sastojka.

U posudicu koju možete zatvoriti (primjerice kutijica potrošene kreme) stavimo gel aloa vere.
Čarobna aloa vera izvrsno je sredstvo za njegu osjetljive i oštećene kože tako da će biti nježna i blagotvorna na Vašim rukama. Čarolija ide dalje – aloa veri dodajemo eterično ulje čajevca.
Taj najjači prirodni antiseptik izvrstan je fungicid, baktericid i virusid. Kako bi naša čarolija bila efikasna izuzetno je važno da pomješamo aloa veru i eterično ulje čajevca u odgovarajućem omjeru, a čarolija glasi – na 1 žlicu gela aloa vere dodati 6 kapi eteričnog ulja čajevca.

Iduću Čaroliju koristimo za dezinfekciju površina, prostora, ali i zraka. Potrebno nam je 0.5dcl alkohola (70%), 0.5 dcl destilirane (ili prokuhane) vode, 50 kapi eteričnog ulja čajevca
te 10 kapi eteričnog ulja ravensare kako bi Čarolija proradila.
Domaći pripravak, ekološki i prirodan – jer želja nam je svako biće upoznati s alatima, tehnikama i znanjem o prirodnim proizvodima i bilju koje ima snagu pomoći nam u svakom segmentu života.
Podijeli korisnu alternativu i čarobirajmo zajedno!

Witch House

Odgovori