Izjava o odricanju odgovornosti

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na web stranici Witch House posjetitelj pristaje na uvjete korištenja. Prije izvršenja kupovine na www.witchhouse.hr svaka fizička ili pravna osoba koja kupuje proizvode, izjavljuje da se slaže s uvjetima korištenja i bezuvjetno ih prihvaća. Kupac potvrđuje da je upoznat da narudžba proizvoda uključuje plaćanje cijene proizvoda i  roška dostave gdje je to primjenjivo te da je obaviješten o uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava jednostrani raskid ugovora. Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. U suprotonom, Prodavatelj ima pravo uskratiti pružanje svojih usluga i prodaju proizvoda. Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i prihvatio prava zaštite privatnosti. Narudžbe u Witch House internet trgovini mogu napraviti samo punoljetne osobe.

Odricanje od odgovornosti:

Web stranica www.witchhouse.hr nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici www.witchhouse.hr ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Korištenjem web stranice www.witchhouse.hr Kupac je suglasan da Witch House internet trgovina neće biti odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice Witch House ili odabirom proizvoda iz internet trgovine. Witch House web trgovina zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti navedeni sadržaj Uvjeta korištenja i/ili Izjave o privatnosti podataka ukoliko to smatra potrebnim. Kupac prihvaća te izmjene nastavkom korištenja web stranice www.witchhouse.hr. Kupac je za zaštitu zaporki osobno odgovoran. Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka niti bilo kakvu štetu na elektroničkim uređajima Kupca do kojih može doći zbog razloga na koje Prodavatelj ne može utjecati poput prekida prijenosa informacija na Internetu. Kupac prihvaća činjenicu da pristup web stranici Witch House ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili u potpunosti isključen.

Informacije o proizvodima:

Informacije o proizvodima ponuđenim na  ww.witchhouse.hr preuzete su s deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili  u preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Prodavatelj zadržava pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Witch House internet trgovina zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave. Prije kupovine proizvoda, osobito dermokozmetike, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, preporučamo Vam da se savjetujete s našim radnim kolektivom. Savjetovati se možete telefonski i osobno u radnom vremenu poslovnice Witch House (ponedjeljak-petak 08h-18h, subota 08h-14h) na broj telefona (01/2310348) ili elektronskom poštom na info@witchhouse.hr. Sve cijene su izražene u €. PDV je uključen u cijenu.

Odgovornost za materijalne nedostatke:

Sukladno  odredbama Zakona o obveznim odnosima (članci 400-422) Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na Kupca kao i  za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na Kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. O postojanju materijalnog nedostatka na kupljenom proizvodu Kupac je dužan odmah obavijestiti Prodavatelja, a najkasnije u roku od 2 mjeseca. Prodavatelj ne odgovara za nedostatke proizvoda koji se pojave na proizvodu nakon proteklog roka dvije godine od kupnje proizvoda.

Reklamacije:

Kupac ima pravo u roku 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. Kupac o svom naumu raskidanja ugovora nas treba pismeno obavijestiti i na našu adresu, o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja. U roku 14 dana od primitka proizvoda, Witch House će Kupcu vratiti novac uplačen za proizvod na račun Kupca.

Podnošenje prigovora

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Kupac može poslati putem elektroničke pošte Prodavatelja  nfo@witchhouse.hr. Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga. Odgovor na prigovor Kupca Prodavatelj će u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.