64.00 kn

20 mL Apiherbal je propolisni sprej za grlo i kožu. Olakšava tegobe kod crvenog i upaljenog grla te se koristi i kod manjih rana i ogrebotina na koži.

90.00 kn

50 mL Artičoka se koristi u Europi kao diuretik i koleretik od Rimskog doba. Tradicionalna upotreba lista artičoke odnosi se na funkciju jetre.

Biljne tinkture

ARTIČOKA KAPI

59.00 kn

lat. Cynara scolymus L. 50 mL Kapi artičoke su preparat na bazi svježeg lista artičoke te kao takve potiču stvaranje žuči, ključne za rastvaranje masti i kolesterola.

Biljne tinkture

Bronhovit kapi

33.00 kn

30 mL Bronhovit biljne kapi sadrže majčinu dušicu, kadulju, komorač i crni sljez koji djeluju umirujuće kod iritiranog grla, ždrijela i glasnica.

Biljne tinkture

Brusnica kapi

33.00 kn

30 mL Brusnica biljne kapi djeluju na infekcije mokraćnih puteva. Sprječavaju rast bakterija, ispiru mokraćne puteve i smanjuju bolove.

Biljne tinkture

ČEŠNJAK KAPI

59.00 kn

lat. Allium sativum 50 mL Organske komponente iz češnjaka koje sadržavaju sumpor smanjuju razinu kolesterola i povećavaju elastičnost krvnih žila. Kapi češnjaka pospješuju probavu i rad želuca te potiču rad jetre, bubrega i prostate.

Biljne tinkture

ČIČAK KORIJEN KAPI

59.00 kn

lat. Articum lappa 50 mL Kapi čička su preparat na bazi svježeg korijena čička koji djeluje snažno antibakterijski te protiv gljivica. Spojevi sadržani u svježem korijenu čička olakšavaju izbacivanje toksina iz jetre i bubrega.

Biljne tinkture

Cimet bezalkoholne kapi

90.00 kn

50 mL Cimet je začinska biljka od davnina korištena za tretman nadutosti, dispepsije i grčeva probavnog trakta.

99.00 kn255.00 kn

Citrofit- ekstrakt sjemenki grejpa prirodni je antibiotik i antioksidans. Djeluje na široki spektar bakterija, gljivica, parazita i virusa.

Biljne tinkture

Diamell kapi

33.00 kn

30 mL Diamell biljne kapi pomažu kod povišenog šećera u krvi.

Biljne tinkture

Diet kapi

33.00 kn

30 mL Diet biljne kapi pružaju pomoć pri mršavljenju i detoksikaciji.

99.00 kn

30 mL Ramslin- kapi divljeg luka pomažu u normaliziranju visokog krvnog tlaka, triglicerida i kolesterola, u održavanju zdravlja kardiovaskularnog sistema i održavanju općeg zdravlja organizma i jačanju imuniteta.