Čarobna biljna medicina

Ashwagandha Čaj

10.00 kn100.00 kn

lat. Withania somnifera ASHWAGANDHA ili INDIJSKI GINSENG jedna je od najpoznatijih ljekovitih biljaka u Ayurvedi sa širokim spektrom djelovanja. Ima umirujući učinak na organizam, ali mu također daje i fizičku snagu, energiju i budnost.

Čarobna biljna medicina

Ashwagandha čaj sa 5 začina

14.00 kn140.00 kn

Čaj ashwagandhe obogaćen je tradicionalnom indijskom recepturom od 5 začina koja pruža neodoljivu aromu. SASTAV: ashwagandha, klinčić, cimet, kardamon, đumbir i crni papar.

Čarobna biljna medicina

Ashwagandha čaj sa vanilijom

14.00 kn140.00 kn

Čaj ashwagandhe obogaćen je vanilijom i roibosom te daškom klinčića i cimeta. Sinergija ovih sastojaka daje odličnu aromatičnu kombinaciju koja prikriva prirodni korijenasti okus ashwagandhe i hrani organizam. SASTAV: ashwagandha, klinčić, cimet, vanilija i roibos.

-10%

Čarobna kava

Go Glow Organska Kava

12.00 kn120.00 kn

Go Glow je čarobna i zdrava organska superkava obogaćena medicinom gljiva. Na bazu od kave i lisičica dodana je Chaga- "sibirska gljiva dugovječnosti" koja služi kao snažna podrška imunitetu te ima antiageing svojstva.

12.00 kn120.00 kn

Go Sharp je čarobna i zdrava organska superkava obogaćena medicinom gljiva. Na bazu od kave i lisičica dodana je Lavlja Griva.Ona sadrži dva specifična spoja hericerine i erinacine. Ona podržava funkciju mozga i obnavlja živčane stanice te smanjuje depresiju i anksioznost.

-10%
12.00 kn120.00 kn

Go Tireless je čarobna i zdrava organska superkava obogaćena medicinom gljiva. Na bazu od kave i lisičica dodana je tibetanska gljiva cordyceps koja na prirodan način povećava izdržljivost i otpornost na umor.

Čarobna biljna medicina

Gunpowder Zeleni Čaj

28.00 kn140.00 kn

lat. Camellia sinensis Gunpowder zeleni čaj potiče opuštanje, čišćenje organizma, koncentraciju, razbuđivanje i izdržljivost. Štiti srce, snižava šećer i potiče zdraviji izgled kože.

Čarobna biljna medicina

Indijski Crni Čaj

28.00 kn140.00 kn

lat. Camellia sinensis Crni čaj je čarobni antioksidans te jača imunitet. Izvrstan je kao jutarnji ritualni napitak umjesto kave.

Dodaci prehrani

Prolom Voda pH 8.8+

8.00 kn

Prolom voda predstavlja jedinstvenu vodu koja zahvaljujući prirodno visokoj alkalnosti, niskoj mineralizaciji i izraženoj aktivnosti hidrokarbonatnog iona povoljno djeluje na ljudski organizam.

Čarobna biljna medicina

Rooibos

16.00 kn160.00 kn

lat. Aspalathus linearis Afrički crveni grm ima osvježavajući okus i bogat mineralni sastav.

Čarobna biljna medicina

Sencha Zeleni Čaj

28.00 kn140.00 kn

lat. Camellia sinensis Sencha je čaroban antioksidans te jača imunitet. Potiče opuštanje, čišćenje organizma, koncentraciju, razbuđivanje i izdržljivost.