Mushrooms coffee – najzdravija kava na svijetu!

Dragi naši Čarobnjaci i Čarobnice, dijelimo s Vama Čaroliju najzdravije kave na svijetu!
Baza ovog čarobnog napitka je kava sa Peruanske visoravni, koja zbog velike nadmorske visine ima produžen period sazrijevanja te gljiva lisičarki s područja Like i Gorskog kotara.
Čarolija sadrži gljivu lisičarku jer ona pospješuje konverziju hrane u energiju i aktivira živčani sustav. Lisičarke su nezaobilazan sastojak koji vam daje točno odgovarajuću količinu energije i pomaže održati vas dobro raspoloženim za duge periode produktivnosti.
Zvuči dobro?
Divlje mediteranske lisičarke ručno su ubrane iz netaknutih šuma naše Hrvatske, a ova nutritivna bomba posjeduje najviše prirodne koncentracije vitamina D i B kompleksa. Čudo divljine, nevjerojatno su bogata esencijalnim mineralima poput željeza, bakra, kalija i mangana. Koristeći lisičarke u svakoj Mushroom Cups čarobnoj kombinaciji, daju vam visoku dozu korisnih nutrijenata.

U Witch House ponudi imamo dva proizvoda, Go Fresh i Go Sharp, čiji čarobni sastav želimo podijeliti s Vama!


GO FRESH
Osim lisičarki i peruanske kave, Go Fresh u sebi sadrži i CHAGU – znanu kao gljiva besmrtnosti. Među brojnim prednostima su svakako zaštita od preranog starenja i starosnog gubitka pamćenja. Čarolija bogata melaninom koji je osnovni pigment naše kože i kose brine za naše zdravlje i ljepotu te
 neutralizira štetu slobodnih radikala
 pozitivno djelovanje na moždanu funkciju – učenje i pamćenje
 nevjerojatno učinkovita protiv alergija (50% beta-glukanskog sastava)

GO SHARP
Go Sharp u sebi, osim lisičarki i tibetanske kave, sadrži i CORDYCEPS – antički tibetanski pojačivač fizičkih i kognitivnih sposobnosti. Cordyceps je najbolja opcija za teške i iscrpljujuće dane te je široko korišten od strane profesionalnih sportaša kao odličan prirodni pripravak koji:
 podiže staničnu bio-energiju (razmjer ATP/IP) od 28% do 55%
 poboljšava aerobni kapacitet i otpornost na umor
 imunosni sustav čini pametnijim i prilagodljivijim na ugroze iz okoline (dvosmjerni modulator)
 bori se protiv bolesti i infekcija

PRIPREMA
Za pripremu je potrebno sadržaj jednog paketića čarobne kave preliti s 1 do 2 dl vruće vode te
po želji dodati mlijeko, med ili šećer. Izvrsno se slaže i sa biljnim mlijekom dok bijeli šećer možete zamijeniti adekvatnim zamjenskim zaslađivačem poput melase, brezinog šećera, kokosovog šećera i sličnog.
Okus kave je dominantan pa je ovaj tip kave primamljiv i našim
tradicionalnim kavoljupcima.

Podijeli čaroliju!

Odgovori