Mi smo mala biljna-bio ljekarna velikog srca- Witch House.

Obiteljska priča puna hrabrosti i pomnog nesebičnog rada. Naš ogroman čvrsti temelj prepun mudrosti i iskustva je posebno vješta žena – mama Nina. Bivša sestra službene medicine koja već tridesetak godina korača putevima Biljaka.

Sinergija njenih znanja i iskustva iz obiju grana kreira čaroliju koja je pomogla stotinama ljudi u vračanju njihova zdravlja i poboljšanju kvalitete života.

Naše dugogodišnje prijateljstvo, iskustvo i učenje od medicine biljaka želimo podijeliti i s Vama, dragi naši.

Witch House je topli dom ogromnom broju čajeva, sušenog bilja, začina, sjemenki, plodova i čajnih mješavina za svaku tegobu koja vas je snašla. Kod nas stanuju i mnogobrojne biljne tinkture, biljna i eterična ulja, magnetni nakit i medicinska pomagala.

Također smo dom jedinstvenoj i izrazito učinkovitoj ručno rađenoj organskoj kozmetici, koja je namijenjena cjelovitoj njezi lica i tijela te postizanju i održavanju lijepe i zdrave kože. Proizvode za prirodnu njegu i higijenu tijela i kose, dodatke prehrani, nakit od kristala te ponešto zdravog i slatkog pronaći ćete kod nas.

Raduje nas svakoga od Vas upoznati s alatima, tehnikama i znanjem, prirodnim proizvodima i biljem koje ima moć pomoći u svakom segmentu života, bilo to na fizičkoj, mentalnoj ili emocionalnoj razini.

Raduje nas biti svjetionik na Vašem putu vračanja sebi, svome tijelu, prirodi i balansu. Stoga Vam želimo srdačnu dobrodošlicu u Witch House- Place where magic happens!

Iako riječ “vještica” (witch) u našoj kulturi može biti ispunjena brojnim negativnim značenjima, mi vam predstavljamo “vješticu” u njenom punom svijetlu.
Witch (vještica) dolazi od stare engleske riječi “Wicca”, što znači mudra ili vješta žena.

Šamanica, iscjeliteljica, vidarica. Žena koja zna koristiti medicinu biljaka i svijetli jedinstvo s prirodom i elementima.

S našim naočalama riječ žena i vještica su sinonimi, jer smo sve magične, snažne, inspirativne i moćne. Zdravlje je naše prirodno stanje, a Majka Zemlja nam je podarila čarobne biljke za sve naše tegobe.

Biljke još opisujemo kao One koje su nas došle učiti, One koje su nas došle iscijeliti, pokazati nam i osvijetliti put do nas samih. Put biljaka je put nježnosti. Nježnosti i blagosti prvenstveno prema samom sebi , koja se zatim preljeva i prema svima i svemu drugom.

Neka nas biljke i priroda uvijek iznova podsjećaju da najveća moć i snaga leži u nježnosti, mekoći, blagosti i ljubavi.